Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Wienerschnitzel av färs

 
  • Serverar: 4-8 portioner
Skriv ut

Gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen med salt, lök och peppar. Forma till 4 stora eller 8 små platta biffar. Vänd biffarna i mjöl, sedan i uppvispat ägg och sist i lättsaltat ströbröd.
  2. Stek dem i lite matfett på ej för stark värme. Låt under tiden ingredienserna till såsen stå och puttra utan lock till en tjock sås.
  3. Garnera varje biff med en citronskiva, en rullad ansjovisfilé och en liten persiljekvist. Servera med persiljebestrött ris eller stekt potatis, ärter, tomater och sås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.