Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Wild Africa chocolate

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

För att få den fina skiktningen i glaset ska kakaolikören kylas 5-6 timmar. Då blir den trögflytande och gräddlikören kan lägga sig över.

Ingredienser

Instruktioner

Ställ in kakaolikören i kylen 5-6 timmar före servering så att den blir riktigt kall och trögflytande. Häll kakaolikören i botten på ett likörglas och skikta sedan ned den krämiga likören genom att hälla den på baksidan av en tesked direkt ner i glaset.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.