Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Wild elephant cocktail

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Kokos, rom och krämig gräddlikör – mums!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Öppna en kokosnöt, ta ut innanmätet och hyvla det tunt. Lägg skivorna på bakplåtspapper på en plåt och rosta i ugnen några minuter. Låt dem eftertorka på plåten i rumstemperatur.
  2. Lägg is i en shaker och fyll på med kokosmjölk, sockerlag, rom och Wild Africa-likör. Skaka drinken kraftigt i shakern. Lägg is i ett drinkglas. Sila upp drinken i glaset och toppa med rostad kokos.
  3. Sockerlag: Blanda ingredienserna i en kastrull. Låt det koka upp långsamt. Färdigt då sockerkristallerna löst sig. Låt kallna och blanda goda drinkar!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.