Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Winets myntasås

(1 kommentar)  
Winets myntasås Winets myntasås
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En söt mild kall sås för att döva starka rätter, alt neutralisera munhålan. Serveras till främst indiska rätter. Ej Raita, det är en annan sås.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda allt i en skål och rör om noga. Låt stå i kylen i ca 15-20 minuter för att dra.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • elpatron 20 september 2008

    Lägger upp en bild på min egna sås oxo för sakens skull :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.