Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Wok med ingefära och cashewnötter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god wokgryta som vi ätit med både ris och nudlar till. Ingefäran gör sig bäst till kycklingfiléer, men annat kött kan såklart också användas. Smaka och njut! (för att minska tillagningstiden har vi använt färdiggrillad kyckling!)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla köttet och grönsakerna. Riv ingefäran och finhacka vitlöken.
  2. Hetta upp en panna med olja. Rör sedan ned soja, vatten, socker, salt och vipeppar. Lägg i vitlöken och köttet, fräs på till köttet fått färg och verkar genomstekt. Tillsätt sedan paprikan och löken. Rör om och låt löken och paprikan få yta och mjukna något. Häll slutligen på såsen, låt allt få ta smak i någon minut. Strö över nötterna och servera med ris eller nudlar som kokat vid sidan av!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.