snabb rätt och mkt gott! Sesamoljan ger rätten en mer asiatisk karaktär.
Instruktioner
- Skölj grönsakerna, strimla purjolöken, skiva svampen och ingefäran. Skär korven i fina strimlor. Hetta upp en stekpanna/wok och tillsätt oljan, fräs först ingefäran lite, tillsätt falukorven och stek under omrörning tills den fått färg. Tag upp. Häll bort ev överflödigt fett.
- Hetta upp pannan igen och tillsätt oljan, woka grönsakerna och svampen under omrörning ca 1 minut.
Häll tillbaka falukorven och tillsätt wok såsen och sesamoljan, rör om och hetta upp.
- Servera genast med nykokt jasminris.
Publicerat den
8 oktober 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Ett kanongott recept och såå enkelt och snabbt. Strödde även över lite sesamfrön över rätten och det var inte alls fel. Gjorde en vegetarisk variant med quorn till dottern och hon blev lyrisk.
ja visst är det gott. och så enkelt :-) det ska jag prova! tack för tipset! :-)
Detta va jätte gott. Barnen gillade inte de och skulle nog haft mer sås, men enkelt och jätte god smak.