Wokad falukorv med Mrs Cheng's Wok Sauce
Instruktioner
- Skölj grönsakerna, strimla purjolöken, skiva svampen och ingefäran. Skär korven i fina strimlor (4x4mm). Hetta upp en stekpanna/wok och tillsätt oljan, fräs först ingefäran lite, tillsätt falukorven och stek under omrörning tills den fått färg. Tag upp. Häll bort ev överflödigt fett.
- Hetta upp pannan igen och tillsätt oljan, woka grönsakerna och svampen under omrörning ca 1 minut. Häll tillbaka falukorven och tillsätt mrs cheng's wok sauce, rör om och hetta upp.
- Servera genast med nykokt jasminris.
Publicerat den
6 december 2007
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Denna är mycket god och väldigt uppskattad av hela vår familj. Härlig smak!
Gott, snabbt och enkelt. Jättebra vardagsmat!!! Nudlar är också gott till istället för ris.
Det här var jättegott, åt det här i går. Tillhör nu ett av mina favoriträtter. Tack för ett jättebra recept. Får höga betyg av mig. Carre
såå gott!!! och gick så fort att tillaga!!toppen :-)