Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Wokad fläskfilé med grönsaker

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här färgglada woken är god att servera med ris, men variera gärna och bjud den med nudlar eller gryn, t ex bulgur.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa och skär filén i strimlor eller tunna skivor. Kärna ur och skär pepparfrukten och paprikorna i bitar.
  2. Skär löken, sockerärtorna och squashen i bitar.
  3. Hetta upp hälften av oljan i en wok eller en stor stekpanna. Fräs köttet i omgångar 2-3 minuter. Rör om då och då. Ta upp köttet.
  4. Fräs grönsakerna i resten av oljan 3-5 minuter under omrörning. Blanda i köttet och hälften av såsen och låt allt bli genomvarmt. Strö över basilikablad och nötter.
  5. Servera med kokt ris och resten av såsen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Molgan 17 maj 2011

    En mycket god wok

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.