- Serverar: 4 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Fram med wokpannan och använd karré eller kotlett, som ska skivas tunt.
Instruktioner
- Rör ihop såsen (färdig sås på flaska finns att köpa).
Blanda det strimlade köttet med sojan.
- Skär paprika och pepparfrukt i bitar. Hetta upp hälften av oljan i en wokpanna.
- Bryn köttet i omgångar och ta upp det. Hetta upp resten av oljan. Lägg i skivade morötter, skivad palsternacka, paprika i bitar och pepparfrukt och fräs under omrörning tills de är mjuka.
- Tillsätt sockerärterna och woka någon minut.
Blanda ner köttet och hetta upp det ytterligare tills allt är mjukt och genomstekt.
- Ringla över såsen.
Garnera med hackad mynta.
Servera pasta eller ris till.
Publicerat den
2 februari 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
riktigt gott , hade jasminris till och tog mig friheten att tillsätta en skvätt honung i såsen då den i mitt tycke blev något stark.