Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Wokad kotlett

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lite annorlunda sätt att tillaga fläskkotlett, men gott är det!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla köttet. Skär grönsakerna i mindre bitar.
  2. Hetta upp lite olja i en wok eller stekpanna. Salta och peppra köttet och stek det runtom tills det får fin färg. Ta upp köttet ur pannan och lägg ner grönsakerna. Låt grönsakerna fräsa i några minuter.
  3. Häll upp kokosmjölken och buljongen. Låt koka 5-7 minuter. Smaksätt med limeskal och saft. Smaka av med salt och peppar. Tillsätt köttet, garnera med färska basilikablad och servera med kokt jasminris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Molgan 5 augusti 2008

    Hej Queenie. Tack för ditt recept. Det blev gott och vi var väldigt nöjda och belåtna efter maten, Fast jag hade i lite grönsaksbuljong. Ändrade riset till Spagetti.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.