Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Wokad kyckling

(1 kommentar)  
Skriv ut

Det är kryddorna som får fart på kycklingen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bena ur kycklingen och skär den i munsbitar. Lägg bitarna i en skål. Blanda sesamfrön, sesamolja, soja och fisksås. Slå blandningen över kycklingbitarna och låt stå en stund.
  2. Skär grönsakerna i små bitar. Stek kycklingen i en het panna, låt den vila och efterstek så att den blir genomstekt. Häll över i en skål, täck med ett lock.
  3. Torka ur pannan, hetta upp den igen och fräs grönsakerna helt kort i jordnötsolja. Blanda så i allt med resten av marinaden.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Gul13 8 november 2008

    Jättegod kryddning. Smakade som hämtat från vilken Thai-restaurang som helst. Tack för receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.