Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Wokad kyckling a la thai

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Enkel, god rätt som är lätt att variera i styrka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta och peppra kycklingbitarna och woka dem i pressad vitlök. Lägg i wokgrönsakerna (gärna med vattenkastanjer och minimajs) och krydda med currypastan, oystersaucen och fyll upp med cocosmjölken.
  2. Smaksätt med äkta soya, salt, peppar och färska hackade örter.
  3. Servera med jasmineris.
  4. Om det är till bjudning fungerar ett lite starkare öl med beska till det här :-)

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • kinna_69 31 januari 2009

    Väldigt gott gick hem hos alla i familjen kommer göra det igen.

  • speedfreak 12 februari 2009

    Gjorde en variant på denna idag.. mitt första försök på thai-inspirerad mat. Hade ingen paprika hemma, bytte ut oystersauce mot fisksås. La till en halv tunt skivad gul lök, lite hackad spansk grön peppar och strödde lite hot ground chili köpt i thailand (väldigt stark..) Blev riktigt gott faktiskt :) så tackar för receptet som blev till grund för min lagning idag :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.