Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Wokad kyckling med Teriyakisås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2-3 portioner
Skriv ut

En mix på ingredienser som jag hade hemma. Det blev verkligen lyckat. Mums.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla kycklingen. Salta och peppra. Woka den först i olja. Ta upp och lägg kycklingen åt sidan. Strimla vitkålen och purjolöken. Dela broccolin och minimajsen. Woka alla grönsakerna. Lägg i kycklingen. Häll i de övriga ingredienserna. Låt puttra i ca 5 minuter.
  2. Red av med potatismjöl eller majsstärkelse om du vill ha den tjockare. Servera med ris eller nudlar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Pirkko 6 mars 2009

    Gott! Jag hade hemma woksås Sweet & Sour, så jag använde den istället teryaki sås och det var gott med den också.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.