Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Wokad oxfilé med mango och jordnötter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En allt-i-ettgryta med både kött och ris, smaksatt med färsk ingefära, jordnötssmör, vitlök och purjolök.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i bitar, lägg det i en skål.
  2. Skala mangon och tag ur kärnen. Skär frukten i strimlor.
  3. Tag olivoljan, finhackad vitlök, riven ingefära, jordnötssmör samt soja och blanda ihop till en marinad.
  4. Hetta upp woken. lägg i lagom mängd av marinaden. Lägg därefter i oxfilén, purjolök, jordnötter, mangon och det kokta riset (koka riset enl anvisning på paket för 4 pers). Sväng runt alltsammans några några i hög värme. Garnera med färsk koriander.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.