Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Wokade rotfrukter med kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

1 påse av kronfågels kycklingfilé och veckans glaslarm gjorde att jag ville strimla kycklingen. Rotfrukter finns alltid hemma....och familjen sa jättegott. Vi hade bara tortillas till men nudlar eller ris passar säkert

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla kycklingen, salta och peppra. Pressa över limesaft och rivet limeskal och låt marinera medan grönsakerna förbereds.
  2. Strimla grönsakerna och woka dem. Ta upp grönsakerna om det blir trångt i pannan innan köttet läggs i.
  3. Krydda och rör ner kokosmjölken, låt puttra 5-10 min. Smaka av, krydda ev. mer.
  4. Tärnat äpple, spenat och koriander läggs i strax före servering.
  5. Servera med bröd, ev. nudlar eller ris

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.