Det här receptet har ett lite annorlunda tillagningsätt när det gäller köttet. Och det blir lyckat!
Instruktioner
- Skölj kotletterna och snitta dem i fettkanten så de inte kupar sig under tillagningen. Lägg dem i en kastrull och häll på kallt vatten. Koka upp och skumma av. Sänk värmen och lägg på lock. Koka sakta i 30 minuter eller tills köttet är mört.
- Dela purjon på längden och skölj. Strimla i 3 cm stora bitar. Tag även med en del av det gröna. Skär paprikan i bitar.
Finhacka vitlöken.
- Tag upp köttet och spola med kallt vatten. När det svalnat tag bort ben och fettkant och skär det i tunna skivor.
- Hetta upp olja i wokgrytan. Fräs köttet till det är brynt, tillsätt soja, het chilisås, finhackad vitlök, paprikan och purjon.
Fräs i ca 2 minuter.
- Tillsätt Hoi sin sause och låt puttra ytterligare 2 minuter.
Smaka av.
Servera med jasminris.
Publicerat den
31 januari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar