Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Wokgryta med kyckling, purjolök och bambuskott

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Suveränt god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda kycklingbitar med maizena, äggvita, chili och ingefära. Koka ris. Dela, skölj och skär purjolök på snedden. Skär och skala morötterna i riktigt tunna skivor eller stavar, går även bra att riva ned dem grovt samt strimmla paprikan. Skölj bambuskotten i ett durkslag. Hetta upp en panna/wok med höga kanter. Fräs kyckling i olja. Tillsätt purjolök , majsen, paprikan, morötterna och bambuskott. Låt fräsa tre minuter. Tillsätt sedan vatten och soja. Smaka av med en halv tesked salt, lika mycket socker och någon tesked vinäger.
  2. Servera klibbris till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.