Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Xantérutor

 
  • Serverar: 25-30 portioner
Skriv ut

Man kan också kalla dem för Päronkonjaksrutor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker, blanda alla torra ingredienser och rör ner i äggsmeten samt tillsätt smöret. Smaksätt med konjaksessensen. Häll smeten i en långpanna.
  2. Grädda i 175 grader ca 20 minuter.
  3. Till smörkrämen blandas allt och den bredes sedan på den kalla kakan. Ställ hela långpannan i frysen i ca 1 timme. Smält chokladen tillsammans med matoljan. Pensla eller bred ut det på den kalla frysta kakan. Skäres i rutor när chokladen stelnat.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.