Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Yakitori kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Japansk kycklingrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lös upp socker och ingefära med buljong och soya i en kastrull. Koka upp blandningen.
  2. Red maizenamjölet med sherryn och häll det i buljongblandningen. Sänk värmen och sjud tills såsen tjocknar. Låt den svalna.
  3. Skär kycklingen i stora tärningar och trä upp dem på blötlagda bambuspett. Pensla spetten med olja. Grilla över medelstark värme över kolbädd.
  4. Grilla dem i 5 minuter på varje sida. Pensla regelbundet med såsen under grillningen.
  5. Pensla en sista gång innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.