Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Yoghurt med exotiska smaker

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mums

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll yoghurten i ett kaffefilter och ställ in i kyl. Låt rinna av 1 timme tills den är trögflytande.
  2. Kärna ur chilin och skär den små bitar. Koka upp vatten, socker, chili och kardemumma. Tillsätt mango. Hacka hälften av myntan och blanda i sockerlagen. Låt svalna.
  3. Rosta kokos i en torr varm stekpanna. Lägg den kalla yoghurten i glas. Toppa med chilimango och kokos. Garnera med resterande mynta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.