Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Yoghurt med gurka och mynta

 
  • Serverar: 5 portioner
Skriv ut

Detta är ett tillbehör som passar till de flesta rätter, svalkande och god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Grovriv gurkan och blanda ner den i yoghurt, tillsätt salt, mynta och svartpeppar efter behag.
  2. Mängden kan ni variera, beror på hur många ni är. Det behövs inga exakta mått för detta utan sätt "på en höft". Detta tilltugg passar mkt bra till mitt recept på kubide kebab och Ghorme sabzi.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.