Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Yoghurt med rostade nötter och honung

 
Skriv ut

Jättegott som efterrätt. Kan också göras med bär :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Grovhacka nötterna. Värm upp en stekpanna tills den är riktig varm. Rosta nötterna tills de börja dofta.
  2. Ta nötterna av pannan och lägg dom på en tallrik eller liknande.
  3. Vispa ihop yoghurt och vaniljsocker och ev florsocker,
  4. Lägg lite nötter i bottnen av glasen och häll hälften av yoghurten över.
  5. Tillsätt fler nötter och lite honung och häll försiktigt över resten av yoghurten.
  6. Ringla över honungen i något snyggt mönster och kom evt på lite fler nötter.
  7. Serveras direkt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.