Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Yoghurt- och myntasås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 timmar 30 minuter
Skriv ut

Sås med indisk smak. Svalkande och god sås till de flesta kryddig lamm, nöt- och griskött och fågelrätter. Jättegod till de yoghurtmarinerade kotletterna (se separat recept). Viktväktarrecept

Ingredienser

Instruktioner

  1. Om du vill använda lättyoghurt så häller du den i ett kaffefilter och låter den stå i rumstemperatur och rinna av i ca 2 timmar.
  2. Blanda yoghurt med honung, vinäger, pressad vitlök, örter och salt. Låt stå och dra ca 20 minuter före servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ulrika62 18 juni 2015

    Fantastiskt god :) Har lagat den flera gånger nu. Tusen tack för detta goda recept!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.