Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Yoghurtbröd

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 1 timme 50 minuter
Skriv ut

Jättegott och nyttigt bröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman vetemjöl, rågsikt, grahamsmjöl, fibrex, rågkross, solrosfrön, salt och bikarbonat i en skål.
  2. Blanda i sirap och filmjölk och rör hastigt ihop degen. Häll upp i en stor form, skall inte vara fylld till mer än 2/3, och grädda mitt i ugnen i 175° i ca 90 minuter. Täck med folie om limpan blir för mörk

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.