Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Yoghurtdessert med bär- och rödvinscoulis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mums

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt yoghurten rinna av över natten i kaffefilter. Blanda yoghurten med de båda sockersorterna. Vispa grädden till skum och vänd ner i blandningen.
  2. Lägg upp blandningen på 4 tallrikar. Fördela bären runt om.
  3. Blanda rödvin och sirap, koka samman tills hälften återstår. Häll försiktigt över bär och yoghurt precis innan serveringen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.