Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Yoghurtdessert med mango och kardemumma

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mums!

Ingredienser

Instruktioner

Häll yoghurten i ett kaffefilter och låt vätskan rinna av minst 30 min (gärna över natten) Blanda ner citronskalet och florsockret i yoghurten. Skala mangofrukterna och skär dem i små tärningar. Blanda även dem i yoghurten. Finhacka chokladen och krossa kaffebönor och kardemummakärnor. Blanda detta med råsockret. Varva yoghurten och krosset i 4 glas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.