- Serverar: 4 portioner
- Tid: 15 minuter
Skriv ut
Gott med yoghurt istället för vinäger eller majonnäs.
Instruktioner
- Örtdressing: Skala ägg och lök. Tvätta örterna. Finhacka alltsammans och blanda med yoghurt och crème fraiche. Smaka av med salt och peppar. Denna dressing är god till kokta grönsaker.
- Avokadodressing: Dela avokadon på mitten och ta bort kärnan och skalet. Riv skalet på citronen och pressa ur saften. Mosa avokadon och blanda med citron- saft, -skal och lättyoghurt. Blanda i hackad gräslök. Smaka av med salt och peppar. Servera dressingen till råa grönsaker.
- Färgglad yoghurtdressing: Kärna ur paprikorna och hacka varje halva grovt. Skala och finhacka löken. Tvätta dillen och finhacka den. Blanda med yoghurt och olja. Smakaav med salt och peppar. Servera till en spröd bladsallad.
Publicerat den
19 maj 2008
Liknande recept
Skriv kommentar