Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Yoghurtdressingar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Gott med yoghurt istället för vinäger eller majonnäs.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Örtdressing: Skala ägg och lök. Tvätta örterna. Finhacka alltsammans och blanda med yoghurt och crème fraiche. Smaka av med salt och peppar. Denna dressing är god till kokta grönsaker.
  2. Avokadodressing: Dela avokadon på mitten och ta bort kärnan och skalet. Riv skalet på citronen och pressa ur saften. Mosa avokadon och blanda med citron- saft, -skal och lättyoghurt. Blanda i hackad gräslök. Smaka av med salt och peppar. Servera dressingen till råa grönsaker.
  3. Färgglad yoghurtdressing: Kärna ur paprikorna och hacka varje halva grovt. Skala och finhacka löken. Tvätta dillen och finhacka den. Blanda med yoghurt och olja. Smakaav med salt och peppar. Servera till en spröd bladsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.