Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Yoghurtglass

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 6 timmar
Skriv ut

God och lite nyttigare glass i sommarvärmen!

Ingredienser

Instruktioner

Mixa alla ingredienser i en matberedare och ställ in i en bunke i frysen. Det tar ungefär 1,5 timme för glassen att frysa. Rör runt i den ett par gånger med en gaffel under tiden så att den blir luftig. Servera i glas med myntablad.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • DevourMe 9 juni 2008

    blir den verkligen sådär fluffig?

  • emma_87 7 juni 2009

    Gjorde denna glass i helgen. Jag la upp den i en plastförpackning och använde blåbär/hallon blandning istället för bara hallon. Jag rörde inte runt i glassen medans den låg i frysen, men den blev bra ändå. Blev super gott.

  • tigerlilly27 27 juni 2011

    Gjorde det här receptet till midsommar men jag tog blåbär/hallon istället. Den blev god!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.