Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Yoghurtglass med persika

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Så gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Spara några persikor, skär dem i klyftor och använd dem som dekoration. Mixa resten av persikorna tillsammans med lagen i en matberedare på högsta hastighet i ca. 15 sek.
  2. Blanda socker och maizena i en gryta och rör i de mixade persikorna. Låt blandningen koka upp på hög värme och under omrörning. Tillsätt citronsaft. Kyl av persikopurén och vänd ner den i yoghurten. Häll blandningen i en aluminiumform och täck den med aluminiumfolie. Frys glassen i ca. 24 timmar. Rör om 3-4 gånger undertiden. Ställ glassen i kylskåp ca. 1 timma före servering.
  3. Till servering: Servera yoghurtglassen i kulor på ett fat tillsammans med persikoklyftorna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.