Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Yoghurtkaka med citron

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6-10 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Saftig god kaka till kaffet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker poröst. Rör ner matfettet, youghurt, citronsaft och skal. Blanda mjöl,potatismjöl och bakpulver, häll det i smeten. Häll smeten i en smörad och bröad form. (avlång sockerkaksform om man har en sådan.)
  2. Grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader i ca 35 min.
  3. Servera gärna med grädde och lime.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Ingel 16 mars 2009

    Detta låter ju helsmarrigt! Jag måste testa den sedan i vår. Dieten jag följer nu tillåter inte sådant just nu

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.