Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Yoghurtlimpa med sting

 
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Lite vörtkrydda satte sprätt på detta nyttiga och goda bröd som även är lätt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla torra ingredienser och häll ner aprikosbitarna i blandningen och rör om. Rör ihop yoghurt, sirap och lingonsylt och blanda noggrant med mjölblandningen.
  2. Smörj och bröa (jag tog grahamsmjöl) en avlång form 1 1/2 liter och lägg i degen med hjälp av en slickepott och jämna till ytan lite.
  3. Grädda i 15 grader i en timme, sänk därefter till 125 grader och grädda ytterligare c:a 15-20 minuter. Låt brödet kallna och mogna i några timmar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.