Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Yoghurtmarinerad kotlett

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 timmar 15 minuter
Skriv ut

Möra kotletter med mycket smak. Goda både att steka och grilla. Serveras enl viktväktarnas recept med med yoghurt- och myntasås (se separat recept).

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva löken. Blanda yoghurt, lök och kryddor till marinaden i en skål. Lägg i kotletterna och vänd runt sa att marinaden täcker allt kött. Ställ i kylen i 2 timmar.
  2. Tag upp kotletterna och skrapa av det mesta av marinaden. Stek kotletterna i margarinet eller om du så vill grilla dom.
  3. Servera med yoghurt- och mynta sås (se separat recept) och matvete eller hel bulgur, som får koka i vatten smaksatt med paprikapulver och gurkmeja.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • martiniiii 8 augusti 2008

    Extremt god marinad, en av de bästa! Mums!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.