Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Yoghurtmarinerade räkor

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En indiskt kryddad, gyllene räkrätt som kan bli såväl förrätt på rostat bröd som middag tillsammans med pasta eller ris.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda yoghurt och alla kryddorna, citron och vitlök i en skål. Lägg i de rensade räkorna och låt stå övertäckt i kylen en dryg halvtimme. Plocka upp räkorna med gaffel ur marinaden. Fräs upp lite matfett i en stekpanna på hög värme. Häll i marinaden och låt den koka ihop några minuter. Lägg i räkorna i såsen. De ska hettas upp högst ett par minuter för att inte bli hårda och torra.Servera de gyllene räkorna omgående på snittar av rostat bröd och med lite grönsallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.