Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Yoghurtpannacotta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lättlagad vaniljefterrätt, smakar bra med färska frukter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt gelatinet ligga i kallt vatten i ca 5 minuter.
  2. Koka upp grädde och honung i en kastrull. Ta det från värmen. Krama ur vattnet ur gelatinet och rör ner det i grädden så att det smälter. Rör ner matyoghurten och sedan vaniljsockret. Häll smeten i 4 vattensköljda portionsformar.
  3. Låt dem stelna i kylen minst 3 timmar. Stjälp upp eller servera direkt ur formarna, gärna med finskuren frukt till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.