Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Yoghurtpannacotta med vanilj och citron

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Len pudding med god syrlig smak passar till de flesta frukter och bär.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg gelatinbladet i kallt vatten 5 minuter.
  2. Koka upp grädden med en halverad och urskrapad vaniljstång samt finrivet citronskal.
  3. Ta upp gelatinbladet och låt det smälta i grädden. Tillsätt sockret och låt svalna.
  4. Vispa ner yoghurten och häll upp i glas eller portionsformar. Låt stelna i kyl några timmar.
  5. Garnera med hallon och nektariner.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.