Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Yougurtglass med kardemumma och mandel

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Syndigt god indisk glass som förför dina smaksinnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop äggulor, honung, matyoghurt, kardemumma och mandel. Vispa grädden och vänd ner i äggsmeten.
  2. Häll i portionsformar eller i en stor form och täck med plast. Frys glassen i minst 4 tim.
  3. Låt stå i rumstemperatur att mjukna ca 30 min, rör den ev mjuk med en sked strax före servering. Servera gärna en fruktsallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.