Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Yuksel sallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En sallad vi åt en gång på en pizzeria under en semester. Har försökt återskapa den så likt den vi åt. En favorit i familjen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att strimla isbergssalladen och skinkan.
  2. Stek kebabköttet i lite matfett,låt det svalna lite.
  3. Skiva under tiden gurkan och klyfta tomaterna. Fördela alla ingredienserna på fyra tallrikar,börja med salladen.
  4. Servera med bröd gärna vitlöksbröd och en god dressing gärna vitlöksdressing.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.