Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Yvette's vegetariska wraps

(3 kommentarer)  
Yvette's vegetariska wraps Yvette's vegetariska wraps Yvette's vegetariska wraps
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkelt, med en pikant smak utav rödlök. Testa detta som picknickmat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att göra vitlökssmöret på följande vis: blanda alla ingredienserna (kylskåpskalla) i en mindre bunke. Efter ihopblandning, rulla ihopa smöret i en "korv"/rulle och förpacka i aluminium-/plastfolie och lägg ca10-15 min i kylen, alternativt frysen.
  2. Hacka rödlök i småbitar och lägg i en bunke.
  3. Ta fram tunnbröd och värm dessa några sekunder i mickron. Ta fram ditt vitlökssmör och bre på rikligt. Lägg på riven ost + rödlökshacket och toppa med gräddfil. Salta & peppra efter smak. Rulla ihop tunnbrödsrullen och avnjut.
  4. Man kan även bryna köttfärs och lägga på om man vill. Enjoy !!

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Nojjan69 2 augusti 2009

    Glömde nämna att vi även brukar ha i hackad persilja i wrapen.

  • Yv1 26 augusti 2009

    Dessa wraps är mycket, mycket goda och borde heta Patric´s wraps i stället för Yvette´s wraps då det är broder Patric som är hjärnan bakom denna lilla mumsbit. Dock tar jag åt mig hela äran för vitlökssmöret ,som är direkt beroende framkallande!! Detta enkla smör,är bara ETT MÅSTE för den sanna vitlöksälskaren!!

  • Nojjan69 26 augusti 2009

    Så sant....såååå sant... Håller med föregående talare !!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.