Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Yvonnes fläskfilélåda

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Ett gott och enkelt recept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela fläskfilén och krydda med salt och peppar. Stek och lägg sedan i en ugnssäker form.
  2. Skiva tomaterna och lägg över fläskfilén. Strö övar ca 1 tsk dragon.
  3. Blanda crème fraiche , buljong och dragon. Häll det över fläskfilén.
  4. Strö över riven ost. Gratinera i ugnen 200ºC i ca 20 minuter.Servera med ris och sallad. Lycka till!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.