Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Zätas Pytt med ägg och gräddsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

att få en välsmakande pytt har med förarbetet att göra!

Ingredienser

Instruktioner

Skär köttet i små kuber och ställ dem i kylen tills det blir stek dax skala och hacka löken lika fint. Skala och skär potatisen i små kuber Gör såsen: Fräs smöret i en kastrull och rör ner mjölet. Späd med buljongen och grädden smaka av med salt ,soya och peppar Börja med att steka potatisen i smör, tillsätt löken efter ett par minuter stek ca 15min, rör ofta så att potatisen inte bränns Lägg nu i köttet och låt allt bryna tillsammans vänd försiktigt stänk lite worcestershire sås salt & peppar håll varmt medan äggen steks Serveras rykande varmt med ägg rödbetor och gräddsås samt rostat knäckebröd och HP-sås Glöm inte nubbe neller din favorit pilsner

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.