Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Zaras senapssill

(3 kommentarer)  
Skriv ut

Världens godaste sill! Lärde mig äta sill med den här inläggningen. Lustigt då jag varken tyckte om senap eller sill. Den här sillen är stående såväl jul, påsk och midsommar.

Ingredienser

Instruktioner

Finhacka löken. Blanda crème fraiche, senap, socker, vinäger, lök och dill. Klipp eller skär sillen i bitar. Blanda ner sillen. Låt stå över natten innan servering.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • ThomasP 22 februari 2009

    Använder du vanlig senap eller ??? // Mvh Thomas

  • ThomasP 14 april 2009

    Mycket god sill

  • Lindanemon 23 juni 2009

    Jättegod, men jag ökar nog på senapen nästa gång :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.