Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Zucchini fritti

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det är oljan som är hemligheten. Stek tills zucchinin är knaprig. Passar som tillbehör till kött, kyckling, lamm mm

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj zucchinin och skär i tunna skivor.
  2. Hetta upp oljan i en stekpanna och bryn zucchiniskivorna tillsammans med vitlök och salt i omgångar.
  3. Börja med hög värme, och sänk värmen när zucchinin fått fin färg. Fortsätt att steka på låg värme tills skivorna är mjuka.
  4. Lycka till! Smaklig måltid.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • popik 29 april 2009

    Detta är det absolut godaste som finns, men jag brukar panera skivorna i lite vetemjöl först och sen salta och dutta på lite pressad vitlök. Har även testat att göra likadant med aubergineskivor med lika gott resultat.

  • Annafbg 1 augusti 2009

    Jättegott tillbehör till grillat, och lättfixat också! Tack för receptet!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.