Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Zucchini-och aubergineröra med fetaost

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

En egenkomponerad blandning som är jättegod att ha till kött, fisk eller fågel. Man kan även ha den som tapas tillbehör om man vill.

Ingredienser

Instruktioner

Tärna zucchini och aubergine i lagom stora bitar. Tärna getosten i valfri storlek. Häll i olivolja i en het stekpanna och häll sedan i grönsakerna. Stek nån minut och ringla sedan över lite margarin över grönsakerna och rör. Krydda efter behag. Dock inte alltför starkt pga att getosten har smak i sig. När grönsakerna har fått fin färg så häller man i getosten och rör om. När osten har smält och blandningen har fått fin konsistens kan man servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.