Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Zucchini- och broccolisoppa med ädelost

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ädelosten ger soppan en krämig och lyxig smak. Byt ut hönsbuljongen mot grönsaksbuljong för den som föredrar vegetariskt.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och skiva schalottenlök och vitlök. Skölj och tärna zucchini. Fräs grönsakerna i olja i en stor kastrull 2-3 minuter. Tillsätt vatten, buljongtärning och broccoli. Koka 5-6 minuter under lock. Mixa soppan slät. Tillsätt mjölk och ost och hetta upp soppan. Salta och peppra.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Pipa 18 juni 2008

    Jättegod soppa.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.