Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Zucchini och potatisgratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

En god, ganska matig grönsaksblandning som passar som tillbehör till både fisk och kött. Att den dessutom ser vacker ut gör ju inte det hela sämre.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Halvera tomaterna, och skiva dem tunt. Skala och skiva poiatisen och zucchinin i tunnna skivor, gärna i matberedare. Lägg potatisen i en skål, häll på hälften av oljan och saltet och rör om. varva zucchini och potatisski'vorna på högkant. Stick ner tomat- och purjolöksski'vor lite här och där med jämna mellanrum. Stänk över resten av oljan och resten ac saltet. Stek i ugnen i 35-40 minuter. Strö på parmesanosten ca 10 minuter innan den äe klar. Servera till kött, fisk eller fågel.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.