Kul att variera vanlig lasagne och ett stort plus att den har lågt GI, är enkel att göra och är väldigt mumsig.Kryddningen var lite svår tycker jag, man kryddar och kryddar men det blir inte så mycket smak ändå. Jag kan tänka mig att det skulle vara gott att ha i någon kryddmix, t.ex. tacokrydda i köttfärsen. Andra tips och förslag på hur man ska kunna få bra kryddning mottages gärna :-)
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Hej! Istället för svartpeppar (som bara blir starkt) använder jag ny malen kryddpeppar och fler vitlöksklyftor. Då blir den fylligare i smaken.
Den här är bara så god! Krydda rejält med, paprika, peppar, chili, vitlökspulver, lökpulver, spiskummin. Ca en msk av varje, och så salt förstås.
Den här är grymt god!
Håller med grymt god. En femma i betyg.
Sjukt gott! 5 stjärnigt!:D