Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Zucchinirullar med basilikaost gjord på cashewnötter

 
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Cashewost är inte bara prima för de som inte vill eller kan äta komjölk, det är tusen gånger godare med sin milda nötiga smak och fylliga konsistens. Cashewosten är även god på en macka! Glutenfritt, äggfritt och laktosfritt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg cashewnötterna i 8 timmar eller över natten. Häll av vattnet och släng ner nötterna i en matberedare tillsammans med basilika, citronsaft, salt och svartpeppar. Mixa till en slät kräm, det kan ta upp till 5 minuter.
  2. Skiva zucchinin till långa remsor med hjälp av en osthyvel. Stek i lite olivolja tills de får lätt med färg och mjuknar. Låt rinna av på ett hushållspapper.
  3. Lägg på en klick cashewost i änden av varje zucchiniremsa. Rulla ihop och sätt past med en tandpetare. Klart!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.