Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

zuccinikaka

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Saftig och god kaka!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv och torka zuccini litegrann med papper.
  2. Blanda allt torrt.
  3. vispa ägg och socker - rör ner smöret och sist mjölet.
  4. smörad 2 lit form eller en 1 1/2 lit + barnform.
  5. Kakan går utmärkt att frysa.
  6. 175 grader i 50min

Kommentarer (3)

  • rogeli 11 augusti 2009

    Väldigt god kaka. Uppskattades av min familj. Jag visste inte vad jag skulle göra med Zuccinin men detta lät gott.

  • BirgitN 11 november 2009

    Jag tog pumpafrö (för sallad) istället, det blev också gott!

  • Lunchdax 25 november 2012

    Lite blandade känslor. Den hade en härlig konsistens (saftig , tung och mjuk, ungefär som banankaka) och var god. Men jag tror att solrosfröna ställde till det lite... blev lite konstig kombination i vår smak med socker och solrosfrön tillsammans. Så det får en 3a. Kanske gör jag om det men utan fröna.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.