Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Zúzapörkölt - Kycklingmage i gryta

(1 kommentar)  
Skriv ut

En delikatess i Ungern. Laga på rätt sätt. Använd tryckkokare om Du har.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Du börjar med kycklingmagarna. Tvätta och rengör ordentligt. Dela i två eller skär i bitar.
  2. Skär löken och paprikan i strimlor. Hetta upp oljan i en kastrull och tillsätt lök, kycklingmagar, paprika, buljong, sambal oelek, peppar, lite vatten och låt den koka under lock i ca 1 tim tills de blir halvmjukna. Rör om då och då. Tillsätt lite vatten då och då.
  3. Tillsätt paprikapulver och koka under lock på svag värme tills dem blir mjuka.
  4. Servera med kokt eller stekt potatis, potatismos eller klimp och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Tainuli 4 februari 2013

    JÄTTEGOTT OCH MÄTTANDE MATRÄTT.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.