Ädelbiff

Serverar: 4 portioner

Mums filibaba

Ingredienser

  • 500 g lövbiff
  • 1 msk matfett
  • 2 rödlökar
  • 1 pk mellangrädde
  • 2 dl vatten
  • 100 g ädelost
  • Salt
  • Peppar
  • ½ dl hackad persilja , kan uteslutas
  • Instruktioner

    Strimla lövbiffen och bryn den i matfett. Ta upp köttet ur pannan. Skala och klyfta rödlöken och fräs i matfett. Lägg tillbaka köttet i stekpannan. Häll i grädde och vatten. Koka upp och koka i 5 minuter. Smula i osten och rör tills den har smält. Smaka av med salt och peppar. Strö över persilja. Servera till pasta, ris eller potatisklyftor.

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    CGP 17 februari 2008

    Lättlagad och supergod. Passar både vardag och fest. Kan serveras både till pasta,ris och potatis gör den suverän. Alla på jobbet vill ha receptet.

    Christina56 6 mars 2008

    Supergod och lätt att göra. Hela familjen var nöjd.

    Kickijohansson 14 november 2009

    Denna maträtt måste jag göra. Den verkar vara jättegod. Tack för receptet.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben